Regulament client fidel

Deoarece majoritatea clienţilor noştri apreciază calitatea, revin la noi. Magazinele Dockyard recompensează loialitatea clienţilor cu un program de fidelitate bine definit şi dezvoltat de-a lungul mai multor ani.
Cardul de fidelitate poate fi solicitat de orice persoană, care face cumpărături la magazinele Dockyard. Odată cu punerea la dispoziţie a datelor solicitate, se emite cardul plastic clienţilor fideli Dockyard, cu ajutorul căruia pot beneficia de avantaje stabilite. În plus, proprietarii vor primi în mod regulat broşura Dockyard şi vor fi anunţati de avantajele speciale care vizează doar clienţii fideli.
1. Clientul fidel după cumpărături totale de 1.000 Lei. beneficiază de 5% reducere, iar peste cumpărături totale de 3.000 Lei, beneficiază de 10% reducere permanentă, ce nu se prescrie în timp. Valoarea reducerii depinde doar de valoarea cumpărăturilor, nu şi de numărul acestora.

1.a. În data de 01.02.2013 am introdus o nouă limită, astfel cardul beneficiează de 0% reducere până 1099 lei, 5% reducere între 1100 şi 3199 lei, 10% peste 3200 lei. Cardurile care sunt făcute în data de/după data de 01.02.2013 vor funcţiona după această regulă.

1.b. Cardurile care sunt făcute înainte de 01.02.2013, vor funcţiona după regula valabilă din data de 09.10.2009

2. Restricţii de utilizare: Reducerea clienţilor fideli nu poate fi valorificata în magazinele Outlet Dockyard, dar cumpărăturile făcute aici sunt incluse în cumpărăturile totale.

3. Pentru a beneficia de reducerea oferită clienţilor fideli, este necesară arătarea cardului de fidelitate de fiecare dată.

4. Taxa de ştergere a cardului de fidelitate Dockyard pierdut şi activarea cardului nou costă 10 lei şi va fi trimis prin mandat poştal. Nu se percepe taxă pentru înlocuirea cu o singură ocazie a cardului de fidelitate pierdut în cazul clienţilor fideli de 10%.

5. Nu pot fi combinate diferitele carduri de fidelitate şi valoarea beneficiilor.

6. Societatea Dockyard Islands SRL, se obligă ca informaţiile prezentate să fie folosite numai la sistemul „clienţi fideli Dockyard” şi în nici un caz nu va ceda aceste informaţii către terţe persoane. La cerere, informaţiile prezentate pot fi şterse integral sau în parte.

7. Societatea Dockyard Islands SRL îşi rezervă dreptul ca în orice moment să retragă cardurile emise sau să modifice regulile actuale. Regulamentul valabil se găseşte la magazinele Dockyard şi pe pagina de Internet www.dockyard.ro.

8. Odată cu preluarea cardului, cumpărătorul confirmă cunoaşterea regulamentului programului clienţi fideli Dockyard şi este de acord cu toate punctele acestuia.

9. Prezentul regulament este valabil din 01.02.2013.

ÎNREGISTRARE >>>