Inregistrare

Introduceti datele personale


Prenume: *
Nume: *
Adresa de e-mail: *
Telefon: *
Nume adresa de facturare: *
Nume de facturare
Cod fiscal:
Cod postal: *
Oras: *
Strada si numarul cladirii: *
Introduceti parola:
Parola: *
0%

Minim 8 caractere!
Parola trebuie sa contine majuscule si mici, precum si un numar!

Introduceti parola din nou: *
Date de client fidel
Aveti card de fidelitate?

Numarul cardului de fidelitate


Multe dintre actiunile, promotiile noastre sunt destinate exclusiv clientilor fideli care sun informati despre acestea pe cale electronica sau prin posta. 

Participarea la programul de clienti fideli Dockyard este gratuita. Puteti beneficia, in functie de cumparaturi, de reduceri permanente de 5% sau 10%, si aveti posibilitatea de a participa la actiunile noastre destinate exclusiv clientilor fideli. Conditiile in detaliu le gasiti aici. Cardul de client fidel vi-l trimitem la adresa mentionata de Dvs. dupa ce v-ati inregistrat. Din motive tehnice cardul de fidelitate poate fi folosit la plata in magazinele Dockyard, respectiv la logarea cu nr. cardului in webshop, doar la 3 zile dupa preluarea acestuia. Valoarea cumparaturilor va fi contabilizata in sistemul webshopului imediat dupa inregistrare, fara a se tine cont de data preluarii cardului.

Notificari

Doresc sa primesc de la magazinele Dockyard informatii privind promotiile exclusive, speciale, reducerile si alte informatii de marketing, prin mijloacele de comunicare indicate de mine.
Protejarea datelor